jom join

Wednesday, October 20, 2010

CANTIK DAN MURAH

entry kali ni adalah tentang satu blogshop yang aku selalu beli barang.sekarang ni diorang dah guna facabook pula nak promote barang diorang.pada sesiapa yang suka online shoppimg ni dilla sarankan beli barang korang dekat sini.memang berbaloi!  sebab apa berbaloi?


  • harga murah berbanding kedai-kedai online yang lain
  • kualiti kain juga bagus
  • FREE DELIVERY!!!
  • lepas beli kat dorang ni dapat FREE GIFT plak tu.
  • beli banyak dapat diskaun pon banyak!
  • after sales service yang sangat-sangat memuaskan.
ni bukan dilla nak promote ke apa, tapi berdasarkan pengalaman semata-mata. selain daripada competitive advantage tersebut, selepas beli baju dekat dorang, snap picture korang yang pakai baju tu, then korang dapat diskaun RM10 untuk pembelian akan datang,sangat bagus kan? satu cara marketing yang baik! salute la sis. 

bukan dilla goreng je?betul! 


 pic ni dilla snap masa pakai baju yang dibeli kat situ..then dapat RM 10 diskaun kalau nak beli baju lagi
agak gedix pic tersebut tapi yang penting dapat diskaun! kalau baju RM30 dah jadi RM20..best kan?

kalau berminat nak tengok or beli baju-baju kat situ sila click----->beautylace


p/s kena diet la..baru nampak macam model kat sebelah!haha ;p

3 comments:

  1. oooohh... da rambang mata tgk ktalog tuh..huhuu

    ReplyDelete
  2. aahhh.. nt leh suping kt ctu jeh..ngee~

    ReplyDelete