jom join

Monday, February 21, 2011

TERUK BETUL LA!

apa yang teruk ni? sem ni memang worst gila, kerja berrtimbun kalah gunung. rasa macam tak sempat nak siapkan satu sem ni, suma lecturer nak cepat jew.bukan seorang, tapi semua! mungkin  tu da tugas mereka. tapi  tensionnnnnnn!!! cepat la abes sem ni...tak larat dah..lepas ni practical da..fuhhh..tak larat da nak belajar.sambung master??? kerja dulu la..lepas ni baru sambung master.hehe

memang lama tak conteng blog ni, sampai akak emme pon da tegur..hee..ada gak orang yang sedar kewujudan dilla di alam blogging ni kan..

oklah.. nak sambung kerja..tata,, bawah ni i kasi kiss for you all! mwaxh! gedix tol! haha



7 comments:

  1. bz sugguh cik dilla...nga lepak sup tulang pon wat semen..caya lah !!! =)

    ReplyDelete
  2. hahaha! kene tegur baru nak update ke
    alaaa..bz ke, takpela, kalo bz, wat la keje tu, sambil berblog! hahahha! take care dyla...

    ReplyDelete
  3. bagus: mmg bz.. da penat da nie...adoii

    ReplyDelete
  4. akak: bz sampai xley pk idea nk berblog..haha

    ReplyDelete