jom join

Wednesday, December 22, 2010

CARTOON KEGEMARAN

saya memang suka tengok cartoon, sampai sekarang saya tengok cartoon.haa..boleh tak macam tu?masa kecil dulu, kalau tak minat cartoon memang tipulah. cartoon peveret yang paling i suka tengok TOMATOMAN. tak kan tak taw? kalau tak taw tu memang ketinggalan teruk la masa tu.haha.. ataupun korang jenis mengadap buku ja, mak tak kasi tengok tv.kecian.


tomatoman ni adalah pahlawan sayuran, di sebuah kerajaan sayuran da start da fantasi kau dila. sapa yang pernah tengok sure tahu kan.elehh.. jangan pura-purak la..kan?kan?

dah la kot post pasal tomatoman ni, japg i mula la nak berfantasi bukan-bukan. dah la dila kau dah nak masuk umor 23 da. (ketuk-ketuk kepla) tapi tak salah kan???

sebelum naik menyampah baca post ni meh tengok opening video tomatoman ni.hehehhe


2 comments:

  1. ceqq dulu gaban pon layan!

    hahak

    ReplyDelete
  2. yeyeh.. suke jugak tgk tomatoman. tp sebelum tomatoman, layan cerita flashman, maskman. haha..ala2 power rangers gtu. (^__~)

    ReplyDelete